Om oss

Haugstulen Mekaniske AS er et familie drevet mekanisk verksted, med stor spennvidde i våre oppdrag. Hans Haugstulen etablerte firmaet i 1987. Med god kompetanse innen metallbearbeiding, deriblant dreiing, fresing, boring og sveising. Vi reparerer og tilvirker hydraulikk sylindere. Vårt kundespekter strekker seg fra små til store bedrifter, her er alle velkomne. Ta kontakt for forhåndsprising av alle typer jobber!

Historie

Hans Haugstulen jobbet hos Myrens Verksted i Oslo, som leder for dreier avdelingen og lærling skolen. Da firmaet skal flyttes ut av Norge sluttet han og startet for fullt med Haugstulen Mek. Verksted som han har jobbet ekstra med siden 1982 hjemme i en liten garasje i Vestaveien på Lørenskog, med en dreiebenk og en bormaskin. Han står på og får bra med oppdrag og trenger mer plass, flytter da verkstedet til Stålfjæra på Kalbakken i 1987, han leider da en liten del av lokale til Oslo Metallisering.

Sønnen Geir Haugstulen slutter hos Nebb, og starter opp i familiebedriften i 1987. I 1993 flytter de til større lokaler i Stanseveien 18 på Kalbakken. Sønnen Rune slutter hos Industri kontakt på Skedsmokorset og startet i familiebedriften i 1998. 

1/9-2004 kjøpte Geir og Rune firmaet og endret det til aksjeselskap Haugstulen Mekaniske AS som det heter i dag.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vår adresse

Stanseveien 18, 0975 Oslo, Norge